ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΛΥΨΗΣ


ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΛΥΨΗΣ


H SKYTOP ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΕ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την πολυεθνική εταιρία POLYSACK PLASTIC INDUSTRIES η οποία διαθέτει μια πλήρη γκάμα διχτυών σκίασης , εντομοστεγή και θερμοκουρτίνων . Η πρωτοπορία στην τεχνολογία της έγκειται στην δημιουργία μιας μοναδικής σειράς έγχρωμων φωτορυθμιστικών διχτυών με την εμπορική ονομασία CHROMATINET καθώς και του εντομολογικού διχτυού με την εμπορική ονομασία OPTINET , το μόνο που διαθέτει ειδικό χρωματισμό με αντανακλαστική ουσία κατά την επεξεργασία του και το οποίο θεωρείται σήμερα το ικανότερο για την προστασία από τον θρίπα . Τέλος είναι άξια αναφοράς η σειρά ALUMINET η οποία διαθέτει θερμοκουρτίνες όλων των ειδών για θερμοκήπια και διχτυών σκίασης αλουμινίου για χρήση τόσο εξωτερική όσο και εσωτερική .

ΔΙΚΤΥΑ ΘΕΡΜΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ


Πρόκειται για ειδικές κουρτίνες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα θερμοκήπια για εξοικονόμηση ενέργειας και σκίαση.

Polysack Plastic Industries Israel

ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ


Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ομάδα διχτυών το οποίο συνδυάζει την αντιχαλαζική προστασία με την σκίαση και την διαχείριση του φάσματος του ηλιακού φωτός . Ανήκει στην κατηγορία των πλεκτών δικτύων και διαθέτει σταθεροποιητές για υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία .

Λόγω της κατασκευής του προστατεύει την καλλιέργεια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου , προκαλεί διάθλαση του φωτός με αποτέλεσμα να αυξάνεται η φωτοσύνθεση και στα κατώτερα στρώματα του φυλλώματος και τέλος προστατεύει τους καρπούς των δέντρων από τα ηλιοκάματα.

Το δίκτυ αυτό είναι ανακυκλούμενο και διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και ποσοστά σκίασης .

Polysack Plastic Industries Israel

ΔΙΚΤΥΑ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΑ


Πρόκειται για ειδικά δίχτυα της Polysack Plastic Industries Israel τα οποία αποτρέπουν την είσοδο των εντόμων και καλύπτουν την καλλιέργεια τόσο από τα πλαϊνά όσο και από την οροφή μιας κατασκευής . Έτσι υπάρχει πλήρης στεγανοποίηση και προστασία κάτι που σημαίνει υγιή φυτά και ελάχιστη έως μηδενική χρήση των πιο επικίνδυνων φυτοφαρμάκων όπως είναι τα εντομοκτόνα .

Υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις όσον αφορά το μέγεθος της οπής όπως 17 , 25 , 40 , 50 , 75 mesh. Επίσης υπάρχει και το υψηλής τεχνολογίας OPTINET -σε μέγεθος οπής 40 και 50 mesh -το οποίο θεωρείται ως το μοναδικό με την υψηλότερη μηχανική προστασία έναντι του θρίπα αφού πέραν το μικρού μεγέθους της οπής διαθέτει (κατά την κατασκευή του ) ειδικό αντανακλαστικό χρωματισμό ο οποίος προκαλεί τύφλωση στην πλειονότητα των εντόμων και κυρίως στον θρίπα .

ΔΙΚΤΥΑ ΣΚΙΑΣΗΣ


Πρόκειται για ειδικά φωτορυθμιστικά δίχτυα με την εμπορική ονομασία Chromatinet (Χρωμάτινετ) της πολυεθνικής Polysack Plastic Industries Israel . Παράγονται σε διάφορους χρωματισμούς ( κόκκινο , περλέ, κίτρινο, γκρι , ασημί , μπλέ , αλουμίνιο ) και σε διάφορα ποσοστά σκίασης από 30% μέχρι και 90 % . Η επιλογή γίνεται ανάλογα την καλλιέργεια , το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα , το επιθυμητό χαρακτηριστικό και την εποχή χρήσης τους .
Ποιά είναι η τεχνολογία ChromatiNet ?
 Τα ChromatiNet είναι μια ομάδα έγχρωμων δικτυών τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη και βλάστηση των φυτών ελέγχοντας το φάσμα του ηλιακού φωτός.
 Τα ChromatiNet κατασκευάζονται με ιδιαίτερες μεθόδους συνδυάζοντας την multi-layer τεχνολογία μαζί με ειδικά πρόσθετα και έκδοχα.